Bunu okuyorsunuz:
Aspova’dan R&B Dünyasına “Geber Pislik” Albümü

Aspova’dan R&B Dünyasına “Geber Pislik” Albümü

aspova

İnternette yayınladığı rap dalında çalışmaları ile hayatlarımıza giren Aspova üç yıldır hazırlandığı Geber Pislik albümünü beğeniye sundu.

Onlarca single ve internet albümleri ile hatırımızda kalan Aspova tamamiyle tarz değişikliğine giderek, zengin bakış açılarına sahip olacağınız ve düşüncelere dalacağınız R&B trap soul ile müzik hayatında yeni bir başlangıç yaptı.
DokuzSekiz Müzik etiketiyle Aspova’nın Spotify hesabında yayınlanan albümde on beş parça bulunmakta ve Denizkan Boz’un prodüktörlüğünü yaptığı ‘Geceler Uzun’ adlı parça hariç bu on beş şarkının da alt yapısı ve söz yazarlığı kendisine ait olduğu kadar kayıtları da tamamen kendi imkanlarıyla almıştır. Aynı zamanda bu on beş parça arasında bizi bekleyen düetler de bulunmakta. Yani albümde emek kokularını rahatlıkla alabilirsiniz.

Sizi ödev ve sorumluluklarınızdan biraz olsun soyutlayacak ya da onlar için motive edecek bir araç isterseniz Aspova’dan Geber Pislik sizin için iTunes hesaplarınızda ve müzik marketlerde satışa hazır.

Bu içerik size ne hissettirdi?
ehehe
0
ilginç
0
kalp <3
0
karasızım
0
olamaz!
0
üzücü
0