Bunu okuyorsunuz:
Hayal Köseoğlu’ndan Son Teklisi “Bahar Melankolisi”ne Video Klip

Hayal Köseoğlu’ndan Son Teklisi “Bahar Melankolisi”ne Video Klip

Bizlerin; Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir, İstanbullu Gelin ve son olarak şu anda 2. sezonunu başlamasına sayılı günler kalan Ufak Tefek Cinayetler dizileriyle sayesinde tanıdığı, ancak Ruhsar ve Mahallenin Muhtarları sayesinde aslında çok uzun zamandır hayatımızın içinden bir isim olan Hayal Köseoğlu aynı zamanda bu yıl içerisinde yayınladığı iki single ile dikkatleri çekiyor.

Geçtiğimiz Mart ayında Yalandolan isimli ilk single’ını yayınlayan başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde ise ikinci single’ı Bahar Melankolisi isimli parçanın klibini bizlerle buluşturdu.

Söz ve müziği kendisine ait olan parçanın, prodüktörlüğünü ve mix’ini Nihil Piraye’den tanıdığımız ve son günlerde “Brek” adıyla albüm çalışmalarıyla gördüğümüz Berk Sivrikaya, mastering’i ise Bubituzak’tan tanıdığımız Görkem Karabudak üstlenirken; klibin yönetmenliğini ise Zeynep Dilara yaptı. Ayrıca klibin hikayesini de kendisi hazırlayan ve içinde yer alan Hayal Köseoğlu’na klipte bir de Dilan Gerede Erkaya eşlik etti.

Apple Müzik ve Spotify başta olmak üzere tüm dijital mecralardan ulaşabildiğimiz iki parçanın kliplerini izlemek için ise sizleri Hayal Köseoğlu’nun Youtube adresine davet ediyoruz.

Bu içerik size ne hissettirdi?
ehehe
0
ilginç
0
kalp <3
0
karasızım
0
olamaz!
0
üzücü
0