Bunu okuyorsunuz:
2018 Yazı Biterken Bayram Tatili İçin Bavulların Olmazsa Olmazları

2018 Yazı Biterken Bayram Tatili İçin Bavulların Olmazsa Olmazları

Sizlerin tatil planlarını bilemiyorum ama umarım güzel bir 2018 yazı geçirmişsinizdir. Eğer üniversite sınavınızdan istediğiniz sonuçları alamamışsanız ve son bütleri de vermemişseniz ne olmuş yani? Bizce siz yine de güzel bir tatili hak etmişsinizdir. Fakat yazlık mekanlara gitme durumunuz yoksa, günübirlik veya hafta sonu kaçamağı ile şehrin gürültülü ve kalabalık karmaşasından uzaklaşmak sizler için iyi bir yol olabilir.

Şimdi hep ‘tatil, tatil’ dendi ama bu tatil için bir de bavul sorunu var. Mutlaka yanınıza almanız gereken birkaç ürün olmalı.

Benim için başta ‘güneş kremi’ gelir. Çok hassas bir cilt yapım olduğu için 2 saatte veya 3 saatte bir sürmem gerek. Bir de bunun yanında termal suyumu hiç eksik etmem. Özellikle buzdolabında beklettikten sonra tonik olarak ve serinlemek için harika bir şey. Eğer kullanmadıysanız bir deneyin derim. Hem cildinizi canlandırıyor hem de sıkılaşması için yardımcı oluyor. Sinek ısırıkları, kaşıntı gibi durumlarda da çok etkili. Bir de küçük bir dipnot: hiç beklediğiniz anda çıkan kırmızı sivilcelere sıktığınızda hemen iniyor. Özellikle gece sürdüğünüzde. En azından bende işe yaramıştı.

Şapka almayı mutlaka unutmayın! Eğer bronzlaşmak istiyorsanız ve bu demektir ki güneşin altında 1 saatten fazla duracaksınız, başınıza güneş geçmesi çok muhtemel. Dolayısıyla tatil boyunca hasta olmak istemiyorsanız şapka almayı ihmal etmeyin.

Eğer alerjik bir bünyeniz varsa mutlaka gitmeden doktorunuzla görüşün ve ilaçlarınızı yazdırın. Çiçek polenlerine, güneş alerjisi olsun birçok alerji türü var ve bunlardan birine sahipseniz zor günler sizi bekliyordur. Bunları atlatmak istiyorsanız ihmal etmeyin. Bir de yanınıza sinek ve böcek sokmalarına karşı spreyinizi de almayı unutmayın😊

Küçük bir el havlusu yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz. Güzel bir yere de gidiyorsanız da her ihtimale karşı küçük bir el havlusu çok kurtarıcı olabilir. Hassas bir cilde sahipseniz küçük kızarıklar canınızı sıkabilir. Tahrişe neden olabilir.

Favori takılarınızı da mutlaka yanınıza alın özellikle kurtarıcı olduğunu düşündükleriniz varsa takılardan daha çok yanınıza küçük bir clutch çanta almayı unutmayın. Çünkü güzel bir akşam yemeğine giderken elinizde sizi daha şık gösterecek bir parça varsa o da çantanızdır. Boncuklu veya pırıltılı clutch’lara bir göz atın derim. Bu yılın modasından biri de boncuklu çantalar. Demedi demeyin.

Bavulunuz küçükte olsa bantlı şık bir topukluya mutlaka yer vardır. Bronzlaşmış bacaklarınızla bütünlüğünü tahmin bile edemiyorum hele bir de parlak bronzluk söz konusuysa tüm gözler sizde olacaktır.

Sizler zaten bunları az çok biliyorsunuz. Ben sadece aklıma gelen birkaç şeyi buraya yazmak istedim. Elbette sizler kitabınızı, şık terliklerinizi, geceye uygun askılı elbisenizi ve de çok özenerek aldığınız bikini ya da mayonuzu tabii ki de unutmayacaksınız. Ancak bir ihtimaldir ki yukarıda saydıklarımı unutabilirsiniz. Küçük bir hatırlatma yapmak istedim😊 Umarım 2018 yazı sizler için bol eğlenceli bol gülümsemeli ve de daha az hüzünle geçer. Şimdiden iyi tatiller. Kendinizi sevin ve gülümseyin!

Unutmadan; bir şeyi moda olduğu için değil size yakıştığı için tercih edin, çok beğendiyseniz de onu kendinize uydurun, kendinizi ona değil!

Sevgiyle kalın.

Bu içerik size ne hissettirdi?
ehehe
0
ilginç
0
kalp <3
0
karasızım
0
olamaz!
0
üzücü
0