Bunu okuyorsunuz:
Ezgi Aktan ile Kaset Mitanni’de, “İyi ki”…

Ezgi Aktan ile Kaset Mitanni’de, “İyi ki”…

10 Şubat Cuma akşamı Beşiktaş Kaset Mitanni’de Ezgi Aktan konserinde harika bir gece geçirdik. Güler yüzü ve pozitif enerjisiyle Ezgi Aktan bize tüm konser boyunca ‘iyi ki’ dedirtti.

Ezgi Aktan’dan ve albümünden biraz bahsedelim. 2016 yılının başlarında ilk stüdyo albümü “İyi ki” yi yayınlayan Ezgi Aktan, bu albümündeki tüm şarkıların söz yazarlığını da kendisi yapmış. Mutlaka sözlere kulak kesilmek lazım çünkü çok güzel şeyler anlatıyor kendisi bize.
“İyi ki” albümünün süpervizörlük koltuğunda ise Jehan Barbur oturuyor ve albümün ilk klibi “Bundan İbaret” de Youtube’da yerini çoktan almış bulunuyor.

Konsere gelecek olursak, Kaset Mitanni‘yi oldukça beğendik. Küçük, sıcak ve samimi bir mekan. Beşiktaş’ta ulaşımı oldukça kolay bir yerde. Üstelik personelin ilgisi de bizi epey mutlu etti diyebilirim.

Ezgi Aktan ise her şarkıyı gülümseyerek hissederek ve dinleyicisiyle göz kontağı kurarak inanılmaz bir enerjiyle söyledi. Konserde kendi şarkıların yanında Jehan Barbur, Nazan Öncel gibi isimlerin şarkılarından da yer verdi. Pürüzsüz sesi ile tam anlamıyla bir müzik ziyafeti yaşadık desem yeridir. Siz de dinlemek isterseniz eğer önümüzdeki ilk İstanbul konseri ise 25 Şubat Cumartesi Tamirane‘de olacak. Merak edenler için müthiş bir fırsat. Biz de orada olmak istiyoruz, bu sebeple kim bilir belki bizler de karşılaşırız. 🙂

Bu içerik size ne hissettirdi?
ehehe
0
ilginç
0
kalp <3
0
karasızım
0
olamaz!
0
üzücü
0